Mijn Geheime Dagboek met Wachtwoord

Mijn Geheime Dagboek met Wachtwoord is precies wat je nodig hebt om je dagelijkse routine interessanter en leuker te maken! Zodra u uw nieuwe dagboek installeert, kunt u kiezen uit een aantal verschillende kleurenthema’s of behangstijlen om het te versieren. Je kunt nu je dagelijkse gedachten en interessante gebeurtenissen vastleggen met je smartphone of tablet, dus download Mijn Geheime Dagboek met Wachtwoord gratis!

Kenmerken:

→ Mooie hoofdschermkalender!
→ Maak elke dag onbeperkt inschrijvingen!
→ Gemakkelijk items maken, wijzigen of verwijderen!
→ Voeg foto’s uit je galerij toe of voeg een stemmingsemoji toe aan elk item en druk je emoties op een creatieve manier uit!
→ Audio opnemen en toevoegen aan uw invoer!
→ Zoek gemakkelijk items op datum of trefwoord!
→ Sla een item niet over! Stel een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse herinnering in om te schrijven!
→ Stel een speld, patroon of een kluis in en houd je geheimen privé!
→ Herstelmail voor het geval u uw wachtwoord vergeet!
→ Reset, back-up en herstel uw gegevens!
→ Kies uw taal: Engels, Duits, Spaans, Frans, Hindi, Japans, Portugees, Russisch, Servisch, Turks, Italiaans, Koreaans, Indonesisch, Thai.
→ Kies een themakleur, lettertype, papierstijl, eerste dag van de week (zo / ma)!
→ Indringer selfie: activeer de functie Indringerfoto en kijk of iemand uw agenda heeft ontgrendeld

Deze app kan je ‘mijn geheime dagboek met wachtwoord voor meisjes’ zijn, dat je zal laten glimlachen als je je de goede en leuke tijden herinnert die je met je vriendinnen hebt gehad. Gebruik geheim dagboek voor meiden met slot om dagelijkse gebeurtenissen, afspraken en gevoelens bij te houden. Om je schattige dagboeknotitieboekje te personaliseren, selecteer je gewoon een van de vele schattige achtergronden en kleurrijke thema’s die het zullen versieren en het meer meisjesachtig maken! Ook zal indringer selfie-opname een foto maken van iedereen die het probeert te lezen! “Mijn Geheime Dagboek met Wachtwoord” wacht op uw download het vandaag!

Haal je smartphone of tablet tevoorschijn, open het schattige dagboek met slotje meisje en laat een opmerking achter over je dag, schrijf een belangrijke gebeurtenis op, vertel wat er op school of op kantoor is gebeurd. De indringer-functie voor het vastleggen van foto’s maakt een foto van iedereen die het probeert te lezen! Installeer “meiden dagboek met slot” en maak, wijzig of verwijder gemakkelijk nieuwe items of zoek items op datum of trefwoord! Ontvang vandaag nog gratis Mijn Geheime Dagboek met Wachtwoord!

Schrijf over al het plezier dat je vandaag hebt gehad in je op maat gemaakte “mijn dagboek met slot”! Veel leesplezier over een paar jaar, lach en deel het met je vriendjes als je dat wilt. Alles wat u schrijft, kan worden opgeslagen in uw persoonlijke account en als u wordt buitengesloten, kunt u gemakkelijk een nieuwe pincode krijgen. Download nu je nieuwe beste vriend, krijg Mijn Geheime Dagboek met Wachtwoord en wees ervan verzekerd dat hij niets zal weggeven!