Hoe reset ik mijn wachtwoord voor Huobi Login?

Voor nieuwe beleggers kan de Huobi login soms complex lijken maar niets is minder waar. Vindt hier een stappenplan voor jouw Huobi login wanneer je problemen ondervindt:

  1. Met de Huobi App kunt je jouw wachtwoord resetten door de onderstaande stappen te volgen:
  2. Klik op het icoon in de linkerbovenhoek van de homepage van de APP om naar de inlogpagina te gaan
  3. Klik op “wachtwoord vergeten”
  4. Volg de instructies om uw wachtwoord te resetten

Met de officiële website van Huobi, kunt je jouw wachtwoord resetten door de onderstaande stappen te volgen en zo gebruik maken van de Huobu login:

  1. Ga naar http://www.huobi.com 
  2. Klik op “Inloggen”
  3. Selecteer “Wachtwoord vergeten” op de inlogpagina
  4. Reset uw wachtwoord volgens de instructies op de pagina

Let op: 

Nadat de gebruiker met succes de rekeninginformatie heeft gewijzigd, zullen de opname- en overdrachtsfuncties om veiligheidsredenen gedurende 24 uur worden gedeactiveerd, terwijl de storting en handel onaangetast zullen blijven. 

Problemen met 2FA van Huobi login oplossen

Problemen met mobiele SMS 2FA

Als je de SMS-verificatie op uw mobiele telefoon niet kunt ontvangen of als je jouw telefoon bent kwijtgeraakt, stuur dan een foto van jezelf met jouw ID en uw telefoonnr of e-mail naar [email protected] om de mobiele telefoon te deblokkeren. Je zult een e-mail ontvangen nadat je account is hersteld. Je kunt dan verder gaan met het configureren van een andere 2FA setup voor het Huobi account.

Problemen met Google Authenticator

We raden je ten zeerste aan de Private Key of QR-code op te slaan wanneer je jouw GA aan Huobi-account koppelt. Als je je telefoon kwijtraakt, kun je nog steeds de GA aan je nieuwe telefoon koppelen met de privésleutel of QR-code.

Als je vergeten bent een back-up te maken van de GA Private Key of QR code, stuur dan een foto van jezelf met ID en contact telefoon of e-mail naar [email protected] om de GA te deblokkeren. Je ontvangt een e-mail nadat uw account is ontkoppeld. Je kunt dan doorgaan met het koppelen van een nieuwe GA aan het Huobi account.

E-mail 2FA problemen

Als je de e-mail verificatie om verschillende redenen niet kunt ontvangen (bijv. geen toegang tot e-mail), stuur dan een foto van jezelf met ID en contact telefoon of e-mail naar [email protected] om de e-mailaccount te ontkoppelen. Je zult een e-mail ontvangen nadat het account is opgeheven. Je kunt dan verder gaan met het koppelen van een nieuwe e-mail aan het Huobi account.

 

Leave a Comment