Coinbase login problemen

Voor nieuwe beleggers kan de Coinbase login soms complex lijken maar niets is minder waar. Vindt hier een stappenplan voor jouw Coinbase login

Bij Coinbase log je makkelijk in door op de sign in knop te klikken, en hier vervolgens jouw email en wachtwoord in te vullen. Hierna wordt er een code naar jouw mobiele telefoon gestuurd die je invult voor de Coinbase login.

Mijn Coinbase Login werk niet

Als je problemen hebt met het voltooien van 2-staps verificatie om in te loggen op je account, zorg er dan voor dat je mobiele apparaat software en Coinbase app up to date zijn. Als je een browser gebruikt om in te loggen, zorg er dan voor dat je de laatste versie van Chrome gebruikt. Het legen van je cache en het herstarten van je browser kan ook helpen.

Toegang tot e-mail verloren?

Als je de toegang tot het e-mailadres gekoppeld aan je Coinbase account bent verloren, jezelf hebt buitengesloten van je account, of de toegang tot je account bent verloren, begin dan hier.

Als je SMS verificatie gebruikt

Je zult het mobiele apparaat en telefoonnummer verbonden aan het Coinbase account in de hand moeten hebben om succesvol 2-staps verificatie te voltooien.

Coinbase biedt 2-staps verificatie, ook bekend als 2-factor (2FA) of multifactor authenticatie, als een extra beveiligingslaag naast je gebruikersnaam en wachtwoord.

Met 2-staps-verificatie ingeschakeld op jouw account, moet je naast het gebruikersnaam en wachtwoord een unieke verificatiecode opgeven die naar uw telefoon wordt verzonden.

Enkele gebeurtenissen die twee stapsverificatie kunnen activeren

  1. Aanmeldingspoging vanaf een niet-herkend apparaat

  2. Inlogpoging vanaf een niet-herkend telefoonnummer

  3. Crypto versturen vanuit uw Coinbase account

 

Opmerking: Coinbase ondersteunt Authy niet langer. Scroll naar beneden naar de Authy sectie voor verdere info.

Leave a Comment