Applock – apps vergrendelen

Apps locker & kluis is een van de beste Android-slotapp met privacybescherming, de beste app-locker met wachtwoord- & patroonvergrendelingsscherm, een verbluffend appslot dat hoge veilige functies biedt.
Dit zijn de Super Aap-locks die je apps zullen beschermen, je foto verbergen, alle functies van app-vergrendeling voor apps & die in dezelfde lock-box staan.
Privacy uw foto, notitie, bellen, sms, e-mail, instellingen …, alle functies van de privacywacht voor u om de beveiliging van uw telefoon te waarborgen en uw privacy veilig te houden.

Toepassingsvergrendeling heeft de optie om onzichtbare patroonsluiting in te schakelen. Geen zorgen meer mensen kunnen de pin of het patroon zien.

Met deze app-locke maak je je nooit zorgen over zoiets als dat je kinderen instellingen kapot maken en betalen voor games! het is zo cool kinderslot functie!
De app is een perfecte app-vergrendeling die je helpt om je persoonlijke veiligheid te behouden, om een ​​beveiligingsapp van iedereen te maken.

Functies in detail:
– Apps vergrendelen met een wachtwoord, patroon-wachtwoord veilig voor iedereen
– De kluis: veilige galerijkluis, privékluis voor foto’s om afbeeldingen te verbergen en video’s te verbergen.
– Met de afbeeldingskluis en galerijvergrendeling verplaatst de app de foto / video naar een geheime kluis door verborgen afbeeldingen automatisch uit de galerij te verwijderen na het uitvoeren van het verbergen van foto’s en het verbergen van video’s
– Veel mooie wachtwoordvergrendelingsthema’s, patroonvergrendelingsschermthema’s
– Aangepast lock-screen wachtwoordthema voor de app, maak privacyscherm met de gewenste stijl
– App blokkeren Instellingen automatisch direct nadat de app wordt geopend op het eerste scherm, helpen om een ​​de-installeer app te voorkomen
– Bescherm uw e-mails, sms, bellijst
– Drie beveiligde privémodus: apps vergrendelen met wachtwoordvergrendeling, patroonnummer of doe-het-zelf. Het toetsenbordvergrendelingsscherm met wachtwoordcode, doe-het-zelf helpt u om uw toetsenbordvergrendelingsscherm te maken, patroonvergrendelingsscherm met uw foto op de galerij
– Optie om onzichtbaar patroon te maken op ontgrendelingsscherm, mensen kunnen je patroonvergrendelingsscherm niet zien terwijl je ontgrendelt. Veiliger!
– Makkelijk telefoontoepassingen vergrendelen, telefoonapps eenvoudig ontgrendelen vanuit een applijst met één klik
– Ontdek meer apps en de lockerthema’s uit de functie “Meer apps”.
– Wachtwoordbeheer: wachtwoordtype wijzigen tussen toegangscode, patroon, DHZ en wachtwoord opnieuw instellen
– Ontgrendeld door vingerafdruk (uw apparaat moet een vingerafdruksensor ondersteunen)

=== FQA ===
1. Hoe mijn telefoon te beschermen?
U moet ten minste deze apps vergrendelen: Instellingen en Google Play om te voorkomen dat iemand de App Lock-app verwijdert

2. Hoe verander je het wachtwoord?
Als u een wachtwoord voor apps wilt, opent u de AppLock, klikt u op menu Instellingen en kiest u Wachtwoord wijzigen

Download nu deze applicatie-locker, de beste app-protector, app-beveiliging en bewaar ook verborgen video, verberg afbeeldingen in de foto-hider.

BELANGRIJKE NOTITIE:
Deze app gebruikt de toestemming van de apparaatbeheerder.
App maakt gebruik van deze toestemming voor de functie “Voorkomen dat de installatie ongedaan wordt gemaakt” (in het linker menu van de app), wanneer u deze functie inschakelt, wordt u gevraagd om te bevestigen voordat u besluit de toestemming van de apparaatbeheerder te activeren. Dit is NIET VEREIST, u kunt ANNULEREN als u dit doet geen toestemming willen geven aan de app.